„Lehetetlen nem beleszeretni!” Sarah Jessica Parker megmutatta ikerlányait és felrobbantotta a hálózatot

A 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣ címen köszöntötték ikerlányaikat! 😮😍 A színésznő megmutatta örökösnőit és megdobogtatta a fiúk szívét! 💘🤭 Tabitha és Marion angyali szépségek lettek! 😇 Felnőttek a testvérek, akiknek új fotóit ebben a cikkben láthatod! 👇

Az ikonikus és kiváló színésznőre sokan a Szex és New Yorkban nyújtott alakítása miatt emlékeznek, ami új szintre emelte cseperedő karrierjét. Jessica Parker nem csak hihetetlen tehetsége és színészi képességei, hanem stílusa miatt is a szórakoztatóipar nagy és kiemelkedő alakja.

A legendás filmsztár ritkán jelenik meg gyermekeivel. Az egyik legutóbbi családi kiruccanás szeptember 28-án volt, amikor részt vett a Hókuszpókusz folytatásának premierjén, ahol ikerlánya mellett szerepelt. Ők még Broderickkel kötött házassága alatt születtek.

2009-ben született Marion és Tabitha, akik most már a 15. születésnapjukat ünnepelték. Ugye milyen gyorsan repül az idő? Mindketten erős benyomást tettek mindenkire az édesanyjukra való feltűnő hasonlóságával. Néhányan az apjukkal való rokonszenvet is észrevették.

Érdemes megemlíteni, hogy az ikertestvérek béranyaság útján születtek. Van egy idősebb testvérük is, James, aki már 22 éves. A színésznő csak az ő születése után jött rá végre, hogy mennyire fontos a családot az első helyre helyezni, így az lett az első számú prioritása.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO