„Próbálj meg nem beleszeretni!” Ilyen gyönyörű lett Travolta korábban „pufók és csúnya” lánya

Travolta lányára sokan még mindig „kövérkeként” emlékeznek, de fogalmuk sincs, hogyan néz ki most! 😮😍 Akik gúnyolódtak rajta, visszakérdezték a szavaikat, amikor meglátták a színész örökösnőt a hihetetlen fogyás után! 😉🤌  Pufók lányból dögös csaj lett, akinek új fotóit ebben a cikkben találod! 👇

Tagadhatatlan, hogy nemcsak a hírességek és a showbiznisz sztárjai, hanem az utódaik is mindig magára vonják a közfigyelmet. Életük és megjelenésük sosem szűnik meg érdeklődést kiváltani. A rajongók folyamatosan azon gondolkodnak, hogy vajon a szüleik nyomdokaiba lépnek-e vagy sem, mai cikkünk pedig J. Travoltáról és családjáról szól.


Itt van Ella Bleu, aki már önálló sztárrá nőtte ki magát, aki „megérdemli”, hogy önállóan érjen el nagy sikereket. Sokan még mindig úgy emlékeznek rá, mint a pufók lányra az amerikai színész korábbi posztjaiból, de azóta minden megváltozott.


Azt mondani, hogy Bleu azóta sokat fejlődött, nem is mondhatnánk. Amellett, hogy az amerikai filmipar egyik legtehetségesebb és legmagasabban álló alakjának lánya, kiemelkedik karizmájával és a tanulmányok és a karrier iránti elkötelezettségével.


Már most egyéni filmes útra lépett. Már debütált a „The Poison Rose” című amerikai-olasz thrillerben. Érdemes megemlíteni, hogy hamarosan egy új filmben – az „Alice Csodaországban” adaptációjában – díszíti majd a képernyőket.


Sajnos édesanyja és Travolta felesége rákban elhunyt, és az egész családot sírva és gyászolva hagyta. Mindenki azt mondja, hogy Kelly Preston biztosan büszke lenne az örökösnőjére, és ebben van is igazság.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO