„Lehúzott a mélybe!” Shakira végre megtörte a csendet 2 évvel a válás után a Tonight Show-ban

Egy üveg lekvárnak köszönheti, hogy rájött, hogy a férje megcsalja! 😠 Az énekesnő szíve ezer darabra tört, és nem tudta megbocsátani a férfi hűtlenségét! 😩💔 A válásuk után most először árul el részleteket! 🧐🤫 Fedezzünk fel mindent ebben a cikkben!👇

A The Tonight Show Starring Jimmy Fallon egyik legutóbbi vendége Shakira volt, az egyik legikonikusabb, legsikeresebb és legkeresettebb énekesnő. Az előadóművésznő magánélete a közvélemény figyelmének középpontjában áll, különösen a Piquétől való botrányos válása után.

Aki még nem tudná, a sztár 2022-ben adta be a válókeresetet a férfi hűtlensége miatt. Mondhatni, hogy meglehetősen vad módon fedezte fel, hogy megcsalják. Egy üveg lekvár miatt jött rá, hogy megcsalják, el tudod hinni?

Az utóbbi időben érdekes részleteket árult el a szakításukról, a valódi érzéseiről és a jelenlegi életéről, ami mindenkit felkelti az érdeklődést. Érdekesség, hogy a volt házastársak 11 évig voltak együtt, és két közös fiuk van, ez azonban nem akadályozta meg a férfit abban, hogy megcsalja, és egy átlagos pincérnőben találja meg a szerelmet.

Mint a sztár megemlíti, a szakítás erőt és szabadságot adott neki, hogy még inkább a karrierjére koncentrálhasson.

„Ez volt a férj faktor. Most már házastárs nélkül vagyok. Igen, a házastársam lehúzott. Most már szabad vagyok. Most már tényleg tudok dolgozni”.

Azt állítja, hogy a nőknek el kell rejteniük a szenvedésüket, mivel több mint biztos abban, hogy senki sem mondhatja meg nekik, hogyan gyógyuljanak meg. Az előadóművésznő sikeresen át tudta alakítani szenvedését és frusztrációját kreativitássá és rugalmassággá, amire igazán büszke.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO