„Pitt, nézd mit vesztettél!” Angelina Jolie megjelenik August Dealel és megerősíti a pletykákat

Miközben a világ Pittről és Inesről beszél, Jolie sem vesztegette az időt és új szerelmet talált 😉💘 A hollywoodi színésznő egy olyan férfival jött ki, aki ismerősnek fog tűnni! 🤨🧐 Ki lopta el a legszebb nő szívét és igazak-e a pletykák? 🤔 Hogy mindent megtudj – olvasd el a cikket! 👇

Már évek teltek el a legikonikusabb hollywoodi pár válása óta, de úgy tűnik, az emberek nem jutottak túl rajta, még mindig reménykednek abban, hogy újra együtt lesznek. Emlékeztetőül: a volt házastársaknak hat közös gyermekük van, és továbbra is társszülők.

Míg a színész egy Ines nevű ékszerésznővel találta meg a szerelmet, és nagy tervei vannak vele, addig Jolie a hírek szerint továbbra is szingliként éli az életét. Nemrég azonban August Dealel való közös szereplése kérdéseket vetett fel. A pletykák szerint a Salt forgatásán történt meg a kémia a két filmsztár között.

A férfi 12 évvel fiatalabb Pittnél, és nem kevésbé jóképű és vonzó, mint a „Mr. és Mrs. Smith” színésze. Az egyesülésükről nagyon eltérőek a vélemények.

„A mai nap legjobb híre!”, „Minden idők legjobb párosa”, „Megérdemli a boldogságot és a szerelmet”, „Pitt mellett sem tud megállni”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO