„Vannak emberek, akik kegyetlenek és gyűlölködők!” Paris Hilton reagál a fiát ért „beteges” kritikákra

„Ez mélyebben fáj a szívem, mint ahogy szavakkal le lehetne írni💔”!💬 Hilton könnyekben tört ki, miután trollkodó kommenteket írt gyermeke külsejéről! 😫🥺 A színésznő megosztja őszinte gondolatait nem bírja tovább csendben elviselni a kritikákat! 🤫🧐 Ezt az emberek nem voltak felkészülve arra, hogy hallják! 😱 A folytatásért – lásd a cikket! 👇

Aki még nem tudná, napjaink egyik legkiemelkedőbb, legsikeresebb és legkívánatosabb színésznője nemrég lett először anya. Érdemes hozzátenni, hogy az anyaság felvállalása évek óta dédelgetett álma volt a sztárnak. Fia, Phoenix, akinek megjelenése nagy meglepetést okozott a netezőknek, béranyaság útján született.

Azóta is, hogy a filmsztár megosztja kis örököse fotóit, kritikák hulláma éri mind a színésznőt, mind ártatlan kisgyermekét. A helyzet az, hogy a feje kicsit nagyobb a szokásosnál, ami olyan trollkodó kommenteket eredményez, amelyek darabokra törik a színésznő szívét.

Hilton bevallotta, hogy az ilyen szörnyű kommentek olvasása még annál is mélyebben fáj neki, mint amit szavakkal le lehetne írni. Megemlíti, hogy sok olyan ember van, aki beteg, és az általuk hagyott kommentek valami elfogadhatatlan.

Végül megosztotta őszinte gondolatait és meghatotta minden követőjét, remélve, hogy üzenete jobbra változtatja a helyzetet. Hilton hozzátette, hogy kisbabája egészséges, imádnivaló és angyali, és mióta az eszét tudja, az volt az álma, hogy anya legyen.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO