Senki sem gondolt arra, hogy megvásárolja ezt a nyomorúságos lakást, amíg egy pár meg nem látta benne a lehetőséget.

A férjemmel nem hallgattunk senkire és vettünk egy „csúnya” lakást egy nagyi felújításával! 😳😬 Egy régi otthont választottunk, de később sem bántuk meg! 😏🤌 Ideje volt változtatni, amikor rájöttünk, hogy szégyellünk vendégeket hívni! 🙄😓 Nézd meg az előtte-utána fotókat ebben a cikkben! 👇

Bár senkinek sem jutott eszébe, hogy egy ilyen lerobbant és lepusztult lakást megvásároljon, a mai házastársak nagy lehetőséget láttak benne, és gyorsan változtattak rajta a felismerhetetlenségig. Bár kezdetben kényelmes volt, egyértelműen rájöttek, hogy itt az ideje a radikális változtatásoknak.

Dédelgetett álmuk volt, hogy saját házhoz jussanak, amely teljes mértékben kielégíti őket. Miután elég pénzt spóroltak meg, és megvették ezt a lakást, siettek felbérelni egy belsőépítészt. Most a sötét tapéta helyett a világos színvilágot választották, ami kellemes hangulatot adott a lakásnak.

A szürke és a fehér árnyalatai dominálnak itt, és stílusossá és modernné teszik az otthont. Abszolút minden helyiség nagy változásokon ment keresztül. Nem spóroltak a bútorokon sem. A fő helyiségek mellett van egy kifejezetten erre a célra kialakított relax zóna, valamint gyerekszoba is.

Bátran ossza meg velünk véleményét a hozzászólásokban!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO