„Másolás és beillesztés!” Jason Momoa bemutatja új barátnőjét, és mindenki ugyanazt mondja

Alig néhány hónapja váltak el, de a férfi nem vesztegette az időt és új szerelmet talált! 😉🫣 A Trónok harca és az Aquaman sztárja megmutatta barátnőjét, aki nagyon ismerősnek tűnik! 🧐🤨 Nézd meg ebben a cikkben, ki lopta el a színész szívét! 👇

Sokan emlékeznek a színészre az „Aquaman” és a „Trónok harca” című filmekben nyújtott alakításaiból, amelyek új szintre emelték színészi karrierjét. Momoa magánélete sem szűnt meg érdeklődést kiváltani. Azt már mindenki tudja, hogy első és legnagyobb szerelme Lisa Bonet volt.

Az ő szerelmi történetük egyszerűen hihetetlen. A leendő sztár még gyerek volt, amikor először látta a tévében, és azonnal beleszeretett, megígérve magának, hogy később megtalálja és feleségül veszi. Meglepő módon hű maradt a döntéséhez, és feleségül vette. Senkinek sem volt fogalma arról, hogy szerelmük történetének valaha is vége lesz.

Képzeljék csak el mindenki meglepetését, amikor a házastársak 12 év együttlét után beadták a válókeresetet, és két közös gyermekük született! Az embereknek leesett az álla, amikor a népszerű színész bemutatta új barátnőjét alig néhány hónappal a válásuk után.

Együtt kapták le őket egy gyengéd ölelésben. Az egyesülésükről nagyon eltérőek a vélemények. Egyesek örülnek, hogy a férfit boldognak látják, míg mások megkérdőjelezik érzelmeinek őszinteségét, jelezve a feltűnő hasonlóságot volt párjával.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO