„Milyen hátborzongató! Hagyd abba!” Így rontotta el Schwarzenegger exfeleségét a számtalan szépségápolási beavatkozás

Készülj fel, hogy elborzadsz, ha Schwarzenegger exfeleségét látod új, vágatlan fotókon! 😱🤐 Shiver több plasztikai műtét után mutatkozott, és drasztikus átalakulásával nagy port kavart! 🤯🫣 Nézd meg, hogy néz ki most ebben a cikkben! 👇👇👇

A paparazzók nemrég Santa Monica utcáin kapták lencsevégre Maria Shiver, a legendás Schwarzenegger ex-feleségét. A kamerák lencsevégre kapták nemrég a nőt, aki visszafordíthatatlanul elrontotta a külsejét. Az egykori szépséget nehéz volt felismerni.

Azt mondani, hogy a felismerhetetlenségig átalakult, tulajdonképpen semmit sem jelent. Az örök fiatalságra törekedve érezhető változásokon ment keresztül, amelyek sajnos nemhogy nem adtak neki több bájt, de még a szépségét is elvették.

„Ennél rémisztőbbet ma már nem fogsz látni!”, „Micsoda bűn volt elrontani egy ilyen szépséget!”, „Amikor a plasztikai sebészek túl messzire mentek!”, „Hogy lehetne ezt nem látni?”, „Arnold elborzadna, ha most látná!”.

Meg kell említeni, hogy Maria és Arnold 25 évig voltak házasok. A válási folyamat közel 10 évig tartott, és csak tavaly váltak el hivatalosan.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO