Pár átalakítja az unalmas lakást világos és stílusos otthonná a barkácsfelújítással

Egy kétgyermekes házaspár már régóta álmodott egy szép, az igényeikre szabott otthonról🥺 Szembesülve az ingatlanpiac realitásaival és a költségvetésükkel, kreatív megoldást választottak: megvásároltak egy lakást egy régi épületben, és teljesen felújították.👍🤗 Nézd meg ebben a cikkben, hogyan nézett ki a lakásuk a felújítás előtt👇.

Eltökéltek, hogy új otthonukat személyiséggel ruházzák fel, ezért maguk vállalták a tervezést és a felújítást, és minden részletbe a szívüket öntötték. Néhány összetett feladathoz, mint például a csövek, ablakok és elektromos munkák cseréje, profi segítséget kértek.

A szerény 46,6 négyzetméteres lakást hangulatos és stílusos élettérré alakították át.

Előszoba

Az utazás az előszobában kezdődött, amely a felismerhetetlenségig átalakult. Kompakt, mégis funkcionális, és most a vendégek fogadására szolgáló előcsarnokként szolgál. A férj által készített szekrény és a feleség által felújított elegáns zsámoly egyedi bájt kölcsönöz az előszobának.

Konyha és nappali

A konyha és a nappali átalakításával a házaspár tágas és világos teret hozott létre, ahol minden elemnek külön helye van. A hófehér frontokkal ellátott sarokszekrény, a kontrasztos, fehér csempékből álló hátfal és a sárga hűtőszekrény (valójában fehér, de sárga fóliával borított) jellegzetes belső stílust teremt. A kombinált konyha és nappali tökéletes tér lett a családi összejövetelek és a pihenés számára. Egy Ikea komóddal ellátott dolgozósarok, egy sárga kanapé és egy tévészóna fokozza a hangulatos légkört.

Hálószoba

A hálószobát okosan két zónára osztották. Egy kerítésként kialakított fa válaszfal választja el a felnőtt hálószobát a gyerekszobától, funkcionális és privát tereket teremtve mindenki számára.

Fürdőszoba

A fürdőszoba is átalakult, stílusos, kényelmes és funkcionális térré vált.

A házaspár felújítása egy világos, stílusos és hangulatos lakást eredményezett. Mit gondolsz a végeredményről? Milyen szempontok tetszettek, és mit lehetett volna másképp csinálni? Egészen különlegesnek találtuk azt a döntést, hogy kerítésszerű válaszfalat alakítottak ki a hálószoba és a gyerekszoba között.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO