„Ezt senki sem várta Selenától!”: Gomez pikáns képet választott és csábítóan pózolt egy jachton

Kedvencünk, Selena Gomez elfelejtette, mi az a szerénység! 🤐😲 Az énekesnő egy aprócska bikiniben mutatta meg dús idomait, és mindenkit megőrjített! 🤭🫣

Selena Gomez gyakran elkápráztatja követőit új fotóival és videóival. Ezúttal mindenkit szóhoz sem jutott provokatív felvételeivel. Gyönyörű testét egy aprócska bikiniben mutogatta, ami alig takarta „azokat” a helyeket.

Úgy tűnt, mintha mindenki kedvence, Selena elfelejtette volna, mi az a szerénység, és csábítóan pózolt egy jachton. Egy dolog miatt sokan kritizálják, hogy sokat hízott, és nem nézett ki ugyanúgy.

Sokan úgy vélték, hogy a bikinije túl kicsi volt a dús idomaihoz, megítélve a fürdőruhaválasztását, helytelennek találták a viselkedését, és azt állították, hogy gyermekkoruk kedvenc énekesnője és színésznője sajnos már nem ugyanaz.

„Irigykedjetek csendben! Semmi sem rontja el a szépségét és cukiságát!”, „Vulgaritás, semmi más!”, „Mi történt kedvenc Selenánkkal?”, „Én vagyok az egyetlen, aki nem szereti őt/?”, „Az étvágygerjesztő formái megőrjítenek”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO