„Csipkemelltartóban és miniszoknyában!” Charlize Theron legújabb megjelenése felforrósítja a közösségi médiát

„Legalább nem teljesen meztelenül”, „A showbiznisz őt is elrontotta” – így reagáltak a netezők legújabb megjelenésére! 🤬😤 Theron alig takarta el a mellkasát és hosszú lábait, nem hagyva teret a fantáziának! 🤭❤️‍🔥 Nem fair, hogy milyen lenyűgöző lábai lehetnek egy 4️⃣8️⃣ éves nőnek! 😏🤌 A megbeszélt fotókért – nézd meg a cikket! 👇

A figyelemre méltó eseményre, amelynek a Broadcast Filmkritikusok Szövetsége adott otthont, számos ismert és sikeres sztárt hívtak meg, köztük volt Charlize Theron is. Leginkább a „2 nap a völgyben”, a „Hollywood Confidential” és az „Az a dolog, amit csinálsz” című filmekben nyújtott szerepeiről emlékezhetünk rá, így a legkiemelkedőbb filmcsillagok közé tartozik.

Elképesztő, hogy 48 évesen még mindig lenyűgözően néz ki, és abszolút tökéletes testtel rendelkezik. Legutóbbi divatválasztása reakciókat váltott ki. Egy csipke melltartót részesített előnyben egy teljesen fekete ruhakölteményhez párosítva, ami még több eleganciát, valamint pikantériát kölcsönzött az imidzsének.

Haját kontyba kötötte, sminkje pedig kiemelte szép vonásait, így fiatalosabb és frissebb külsőt kölcsönzött neki. A tökéletes kiegészítője fekete szandálja lett. A sztár választása vegyes reakciókat váltott ki. Egyesek „túlzásnak” találták, akik nem találták megfelelőnek és szégyenteljesnek az öltözékét.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO