„A pletykák igazak voltak!” Shiloh állítólag összeköltözik Brad Pitt-tel, és mindenki ugyanazt mondja róla

Jolie szíve ezer darabra tört lánya döntése után! 💔😭A 2️⃣0️⃣0️⃣6️⃣ oldalon köszöntötték a Mr. és Mrs. Smith sztárjai az örökösnőt! 😮😍 A hollywoodi házaspár válása után évek teltek el, és Shiloh meghozza a döntést, hogy az édesapjával fog élni! 🤫 Hogy megtudd, miért – olvasd el a cikket! 👇

Az egyik legikonikusabb hollywoodi sztár, egyben a világ legszebb nője nemrég azzal a nagy hírrel ütötte fel a fejét a neten, hogy az örökösnő össze akar költözni Pitt-tel, a volt férjével. Válásuk számtalan per és botrányt eredményezett, ami örökre nyomot hagyott mindkét amerikai filmsztár hírnevén.

Az egyik leglegendásabb pár különválása óta évek teltek el, és „nehéz” lányuk Jolie nagy meglepetésére kifejezte, hogy szeretne összeköltözni apjával. Döntése úgy sújtotta a kiváló színésznőt, mint egy éles kés. Megbízható források szerint Shiloh az édesapjával fog lakni a kaliforniai Los Felizben található villájában.

Aki még nem tudná, Shiloh azon celebgyerekek közé tartozik, akik még nem döntöttek az orientációjukról. Évekkel ezelőtt hosszú hajjal, finom sminkkel és nőies ruhában mutatkozott. Most azonban a lány rövidre nyírt hajjal és fiús ruhákban jelenik meg.

„Szigorú és manipulatív anya. Ezt mindig is jól tudtam!”, „Shilohban és Pittben sok a közös vonás. Nem csoda, hogy ilyen döntést hozott!”, „Ők voltak az egyik legikonikusabb pár. Milyen kár!”, „Nem hagyott volna itt jó helyen…”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO