„A szívtipró már nem ugyanaz!” Így változott Johnny Depp az idők során

Ezt tette Depp-pel a botrányos válás! 😱😬 Jack Sparrow kapitány rajongói már alig ismernek rá kedvenc sztárjukra! 🧐🤨 Évek teltek el, és a szívtipró máris 6️⃣0️⃣ lett! Senki sem volt felkészülve az átalakulására! ☹️💔 A színész új fotóit ebben a cikkben találod! 👇

Mondani sem kell, hogy a hírességek és a showbiznisz sztárjainak élete és külseje sosem szűnik meg a közfigyelem középpontjában lenni. A paparazzók soha nem hagynak ki egy alkalmat sem, hogy a filmsztárokat és modelleket a legkínosabb helyzetekben kapják le, amikor a legkevésbé számítanak rá.

A hollywoodi színész legutóbbi közösségi médiafrissítése a zenész Micki Free-vel okozott felháborodást. A képen kedvenc színészünk egy alkalmi találkozás közben volt látható a Las Vegas-i The Palms-ban. A túlzott kiegészítők és egy csipetnyi smink mindenki figyelmét felkeltette.

Ami Free-t illeti, ő egy feltűnő piros, virágmintás ruhát választott. Lelkesen ünnepelték találkozásukat, és méltatták különleges kapcsolatukat. A rajongók sok kérdést tettek fel nem sokkal azután, hogy nemrég frissítette a közösségi médiában.

Azt mondani, hogy Depp részben elvesztette fizikai vonzerejét, nem lehet, de az, hogy az iparágban betöltött szerepét és hozzájárulását aligha lehet túlbecsülni, tagadhatatlan. Sokan úgy vélik, hogy a peres csatározások megviselték, és már nem ugyanaz a szívtipró.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO