„Kentől Barbie-ig” Tévés híresség Rodrigo Alves teljesen megváltozott, kívánatos lány lett

Rodrigo, akit mostantól Jessica Alves néven ismerünk, 74 műtéten esett át, hogy elérje álmát 😭😫 A szőkeség a nyaraláson bikiniben mutatta meg gömbölyödő csípőjét, ami vegyes reakciókat váltott ki 😬🙄

Jessica Alves modellt sokan jól ismerik, főleg, amikor még Rodrigo Alves néven volt ismert. Nemrég úgy döntött, hogy szünetet tart a 74 műtét után, amiket azért csináltatott, hogy elérje álmai külsejét․ Álmai szerint vágyott és fényűző szőkeség volt, ami persze rengeteg anyagi és érzelmi nehézségbe került.

Jessica magabiztosan kijelentette, hogy ő az egyetlen nő, akiről minden férfi álmodhat. A fotókon egy aprócska bikiniben mutatta meg kerekded idomait․ Ám a képek után nem minden internetezőnek tetszett a megjelenése.

Sokan dicsérték őt egyedi és hihetetlen szépségéért, mások viszont nem értették, miért változtatta meg magát ennyire, és miért lett ezáltal kevésbé vonzó.

A felhasználók biztosak benne, hogy mindezt a pénzért és a hírnévért tette․ Kíváncsiak, hogy mit gondolnak a szülei az ilyen változások után․
A vélemények valóban megoszlottak: egyesek el voltak ragadtatva a szépségétől, sokan pedig csalódtak, hogy mennyire megváltoztatta a külsejét, sőt, még az egészsége miatt is aggódtak.

Várjuk a véleményeteket a poszt alatt, ahol más internetezőkkel együtt vitathatjátok meg a külsejét․

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO