„Nem ismeri fel a családját és nem tud beszélni!” A Willis egészségi állapotáról szóló legfrissebb hírek miatt a rajongók imádkoztak a színészért

Törés! 🔥Willis már nem beszél, mi pedig nem tehetünk mást, mint hogy várjuk a csodát!🙏🥺 Állkapocstörő részletek derültek ki a hollywoodi színészről!😳 Mennyi ideje van hátra, és mit jósolnak az orvosok?🤔🧐 További részletek – lásd a cikket!👇

Már senki előtt nem titok, hogy a színésznél demenciát diagnosztizáltak, egy olyan szörnyű állapotot, amely hatással van a viselője agyának működésére, és a beszéddel és a dolgok megjegyzésével kapcsolatos problémákkal szembesülnek. Mondanom sem kell, hogy a külseje is átesett néhány változáson, ami egyszerűen elkerülhetetlen volt.

Az amerikai színésznek sajnos sajnálattal kellett búcsút vennie karrierjétől, amelyben örök nyomot hagyott és jelentős mértékben hozzájárult. Felesége nemrég beszélt jelenlegi egészségi állapotáról, és ezt a rajongók nem voltak felkészülve arra, hogy hallják.

Végstádiumú betegsége egyre jobban előrehalad, és még egy speciális készüléket is elkezdett használni a beszédhez. A pletykák szerint már a feleségét és a lányait sem ismeri fel.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO