„A gének nem hazudnak!” Kim Kardashian megmutatta nagymamájának, Mary Jo Campbellnek, és felrobbantotta a hálózatot

Mindenki Kim Kardashianról beszél, de láttad már a nagymamáját? 🤔🧐 A híresség megmutatta a 9️⃣0️⃣ éves nőt, és nem volt felkészülve a rajongók reakciójára!😳🤯 „A genetika tette a dolgát”, „Kardashianék nem öregszenek”!💬 Nézd meg a fotóit ebben a cikkben!👇 Nézd meg a fotóit ebben a cikkben!

Sokan tartják azt a véleményt, hogy a Kardashian-Jenner család feje Kris Jenner. Azonban csak kevesen látták az édesanyját, a testvérek nagymamáját, aki a nagycsalád legbefolyásosabb figurájának tekinthető. Jo Campbell még fiatalkorában modellkedéssel foglalkozott.

Kivételesen szép vonásai, páratlan nőiessége és karizmája az iparág egyik legmagasabban álló és legünnepeltebb alakjává formálta. Ami a magánéletét illeti, háromszor volt házas. Leghosszabb házassága Harry Shannonnal volt, és csak az ő halála tudta őket szétválasztani.

Élete azonban kihívásokkal és nehézségekkel teli volt. Küzdött a rákkal, amellyel kétszer is megküzdött és legyőzte. Figyelemre méltó, hogy sikeresen vezette gyermekruházat-butikját.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO