„Milyen ápolatlanul néz ki!” Meghan Markle feltűnést keltett a gyűrött rövidnadrág alatt szabadon hagyott lábaival

Ez a nő teljesen elfelejtette, hogy ki is ő valójában! 👸🏻❌ A gyűrött rövidnadrágban elnézve nem egyértelmű, hogy Meghan a herceg felesége! 🤴🏻💔 Biztosan nem gondolta volna, hogy a lábait megörökítik a paparazzók 🦵🏻📸 Furcsa képét lásd itt ⬇️

A minap a 41 éves sussexi hercegnét, Meghan Markle-t véletlenül a hétköznapokban szúrták ki, amikor a férjével volt, gyűrött ruhában. Ez a pillanat kétségkívül izgalmat és meglepetést okozott az internetezők körében.

Az utcai fotósok véletlenül több képet is készítettek Meghanról, amint fehér inget és rövidnadrágot visel. Külsejét egy elegáns kalappal egészítette ki.

Ezek a fotók viták tárgyává váltak. Sokan örültek a lány stílusérzékének, és csodálták a képválasztását. Néhányan azonban elégedetlenségüknek adtak hangot, azzal érvelve, hogy Meghan nem tartja magát a hagyományos brit normákhoz. Különösen a gyűrött rövidnadrág miatt voltak csalódottak.

Néhány felhasználó annak a véleményének adott hangot, hogy Meghan hibátlanul nézett ki, és támogatta a párt. Megjegyezték, hogy Meghan pozitív hatással van Harry hercegre.

Te mit gondolsz Meghan stílusáról? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, oszd meg a kommentek között.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO