„Mint egy csontváz torz arccal!” Ezt tette a plasztikai sebészeti katasztrófa Janice Dickinsonnal

A 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s oldalon mindenkit megőrjített „nyers” szépségével, és ő lett a világ első szupermodellje! 🙌🤩 Akkoriban a lányok imádták, a férfiak pedig róla álmodtak, de az időnek más tervei voltak! 🙄😟 Angyali szépségét több plasztikai műtéttel kényeztette el, és a rajongók rá sem ismertek a legújabb fotókon, melyeket ebben a cikkben találsz! 👇

Aligha akad valaki, aki megkérdőjelezné a kilétét. Itt van Janice Dickinson, akit hihetetlen szépsége és nőiessége az egyik legsikeresebb és legkívánatosabb sztárrá avatott, aki iránt akkoriban senki sem tudott közömbös maradni.

Az 1970-es években nem volt párja, és mindenki imádta ezt a legendás szépséget. Korai életének viharos részeivel azonban csak kevesen vannak tisztában. Talán nagy meglepetésként érheti, hogy súlyos alkoholizmus közepette nőtt fel, sőt, bántalmazást és elhanyagolást is el kellett viselnie.

A „Miss High Fashion” győzelme jelentette cseperedő karrierjének kezdetét. Olyan neves magazinok címlapját díszítette, mint a Vogue, ami az egyik legünnepeltebb és legkiemelkedőbb alakjává formálta. Elismertsége és népszerűsége túlmutatott hazáján, és méltán vált globális ikonná.

Teltek az évek, és jelentős változásokon ment keresztül. Mivel nem tudta elfogadni a természetes öregedést, örök fiatalságának és szépségének megőrzése érdekében szépészeti műtéten esett át. Ma már ráncos és eltorzult arccal jelenik meg, felismerhetetlenül a rajongói szemében.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO