„A plasztikai sebészének börtönben lenne a helye!” Ezt tette Melanie Griffith színésznővel a plasztikai műtéti katasztrófa

Elborzadna, ha így látná Griffithet! 😨😬 Akkoriban az emberek nem tudták megállni, hogy ne csodálják, de most már bátorság kell ahhoz, hogy ránézzenek! 🫣😵‍💫 Az örök fiatalság kedvéért elrontotta a szépségét! 🤮😤 Jobb, ha leülsz, mielőtt megnézed a cikkben szereplő friss paparazzi fotókat! 👇

M. Griffith és A. Banderas párosa hosszú éveken át a leglegendásabbak és legkitartóbbak közé tartozott a filmiparban. Szerelmi történetük azonban véget ért, és a mozis legendának már új felesége van, Nicole Kimpel. Míg a férfi a magánéletben boldog, addig Griffith folyamatosan sebészhez és kozmetikushoz fordul.

Akár hiszed, akár nem, ő már 66 éves. Az örök fiatalság és szépség kedvéért a felismerhetetlenségig elkényeztette magát. Néhányan még a legutóbbi paparazzi fotókon is nehezen ismerték fel. A rajongók még azt is ironikusan megjegyezték, hogy Banderasnak elakad a szava, ha egyszer meglátja őt.

„Mi a baj az arcával?”, „Mi vezetett arra, hogy így megváltozzon?”, „Egy szépségikonból szörnyeteggé változott!”, „Olyan szemek kellenek, amelyek még nem láttak ilyet”, „Mára elég volt az internetből”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO