„Mint egy szörny egy horrorfilmből!” Clint Eastwood lányának esküvői fotói felbukkannak a neten

Készülj fel, hogy elborzadsz, ha Eastwoodot látod a lánya esküvői fotóin! 😳😵‍💫 The rajongók NEM álltak készen arra, hogy kedvenc színészüket így lássák! 😟🤐 Az egykor legdögösebb férfi haja megőszült, és alig bírt állni! 😬😱 Nézd meg ebben a cikkben, hogy nézett ki lánya esküvőjén! 👇

Rövid emlékeztetőül: 8 gyermeke van 6 különböző nőtől, és heves szerelmi élete mindig is hullámokat vert. A legendás színész kaliforniai ranchján tartották lánya, Morgan esküvőjét. Ez egy olyan nevezetes alkalom volt, amit a férfi egyszerűen nem hagyhatott ki.

A bájos terhes menyasszony Tanner Koopmans energiaértékesítővel kötötte össze az életét. A szertartás minden jelenlévő szívét elnyerte. Érdemes megemlíteni, hogy Morgan a legfiatalabb a 8 gyermeke közül. Választása egy tejfölös ruhára esett, finom csipkefátyollal.

Megmutatta cuki babapocakját, amit a prominens színész időről időre gyengéden megsimogatott. A 94 éves férfi alig tudta visszafogni az érzelmeit, és elöntötte az öröm. Ennek ellenére feltűnően idősödő külseje senkinek sem kerülte el a figyelmét.

„Mi van az arcával?”, „Egykor szívtipró, most törékeny nagypapa!”, „Pislogj kétszer, ha segítségre van szükséged!”, „Én vagyok az egyetlen, aki nem ismerte fel azonnal?”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO