A szomszédok összefogtak, 10 000 dollárt gyűjtöttek, és megjavították a szegény idős nyugdíjas házát

A mai hihetetlen történet segít mindenkinek visszaadni az emberiségbe vetett hitét 😊🥰

Az USA-beli New Jersey állam jogszabályai minden tulajdonost köteleznek arra, hogy ingatlanjaikat, pontosabban házaikat jó állapotban tartsák, hogy megőrizzék az utca szép hangulatát és megjelenését.

Néhány ember számára azonban ez aligha lehetséges. Vannak, akik idősek, és egyszerűen nem képesek erre, vannak, akik betegek, és szintén képtelenek mindezeket a dolgokat megoldani. Ezért messze nem mindenki tudja megtenni azt, amit a jogszabályok megkövetelnek tőle.

Ismerje meg Ann Glancy-t, egy idős asszonyt, aki súlyos egészségügyi problémái miatt képtelen tisztán tartani a házát és az udvarát. Az ingatlan elhanyagolt és elhagyatottnak tűnt. Miközben elég pénze volt ahhoz, hogy csekély nyugdíjából éljen.

Egy dolognak örült, hogy voltak igazán kedves, nagylelkű és jószívű szomszédai, akik elhatározták, hogy pénzt gyűjtenek és megjavítják a szegény háziasszony házát. Az asszony elutasította, de aztán kapott egy nagy bírságot, és nem tehetett mást, mint hogy beleegyezett.

Így a szomszédok munkához láttak. Persze időnként nehéz és kihívásokkal teli volt, de az, hogy csoportosan dolgoztak, sokkal könnyebbé és élvezetesebbé tette a munkát. Egy hétvége alatt sikerült megjavítaniuk a házat.

Az idős asszony szóhoz sem jutott, amikor meglátta az otthonát, amely most már teljesen felismerhetetlenül nézett ki. A tornácot és az ablakokat kijavították, és új deszkákat használtak. Az eredmény mindenkit lenyűgözött a környéken.

Ha ő maga döntött volna a felújítás mellett, az körülbelül 10 000 dollárjába kerülne, de a nagyszívű szomszédoknak köszönhetően most már nem kell aggódnia.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO