„Még a hercegnő mellett sem tud megállni!” Meghan Markle legújabb kiruccanása kérdéseket vetett fel

Ha még mindig vannak olyanok, akik kételkednek abban, hogy Markle másolja Lady Di-t, itt a bizonyíték! 🤫😏 Sussex hercegnéje a néhai hercegnő egyik divatpillanatát idézi! 😮💥 Valami furcsát filmeznek a fotósok, amikor visszatér Nigériából! 🧐🎥 Nézd meg a cikket a továbbiakért! 👇

Ahogy a hercegné visszatért Nigériából, a lesifotósok észrevettek valami szokatlant a ruháján. A dolog lényege, hogy a néhai hercegnő által ihletett öltözékben ment ki. Az öltözék egy blézerből állt, ami nagyon hasonlított Lady Di ruhájára. Ez május 13-án történt, amikor a kíváncsi paparazzók kiszúrták őt.

Markle ízléses öltözéket választott: egy blézert és egy teljesen fehér együttest, amikor nigériai útja után visszatért Los Angelesbe. A reptéren egy Loro Piana blézerben kapták lencsevégre, amit egy fehér pulóverrel és egy hozzá illő farmerrel egészített ki. A lapos cipő, amit viselt, pontosan úgy nézett ki, mint Diana cipője, és ez nem is kérdéses.

Ráadásul a saját elfoglaltságaihoz is hasonló öltözködési módot választott, gyakran előnyben részesítve az elegáns és monokróm megjelenéseket. Ráadásul gyakran viseli azt a nyakláncot, amely egykor Dianáé volt, és amely Harry egyik legutóbbi értékes ajándéka volt.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO