„Mit talált ebben a zsíros nagymamában?”: Csalódást okoztak a Jackman feleségéről készült lesifotók

A rajongók ezek után a fotók után elkezdték tanácsolni Hugh Jackmannek, hogy keressen magának valaki mást! 😮😬Ritkaságszámba menő felvételek a színészről és feleségéről a nyaralásról! 😯🫣

Hugh Jackman és felesége nem mindennapi párosa sosem szűnt meg a figyelem középpontjában lenni. Az egész arról szól, hogy imádott felesége 13 évvel idősebb nála, és sok néző szerint nem felel meg a szépségszabványoknak.

Holott úgy tartják, hogy Hollywood legerősebb párosai közé tartoznak. A közösségi médiában még soha nem terjedt el megcsalásról vagy válásról szóló pletyka. Már 28 éve boldog házasságban élnek, és nem tervezik, hogy bármin is változtassanak.

Milliók számára a szerelmük példaértékű és minden csatát megnyer. Sokan csak álmodozhatnak arról, hogy ilyen stabil és harmonikus romantikus kapcsolatba kerüljenek, ami egy életen át tart.

Ennek ellenére a netezők egy része hamar hevesen kritizálta a nőt duci és előnytelen külseje miatt, vajon mit talált benne a legendás színész? Mindenki meglepetésére a színész mégis milliók szívét tudta ellopni.

Ne felejtsd el megosztani a véleményed erről a különleges hollywoodi párosról!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO