Patrick Swayze: Itt van minden, amit a színész sikeréhez vezető útról és magánéletéről tudni kell.

A 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣ oldalon a világ búcsút intett Swayze-nek! 🙏😢 Egyedül hagyta gyönyörű feleségét és emberek millióit könnyekkel és bánattal! 💔😫 Akkoriban a „Dirty Dancing” című klasszikusban Johnny-ként hódította meg a szívünket! 🎬 Feleségének azonban nem kellett sokáig várnia, hogy új szerelmet találjon és egy milliárdoshoz menjen feleségül! 😉💌 További részletekért – lásd a cikket! 👇

Sok néző emlékszik erre a színészre, mint Johnny a „Dirty Dancing” című filmben. Swayze figyelemre méltó szerepei, hihetetlen karrierje magasságai és jelentős hozzájárulása nem megkérdőjelezhető. Sajnálatos módon 57 éves korában rákbetegség következtében elhunyt. Bár a tragédia már 2009-ben elmúlt, a világ még mindig gyászolja.

Azt mondani, hogy óriási karriert ért el, és örökre nyomot hagyott a moziban, nem lehet mit mondani. Figyelemre méltó karrierrel büszkélkedhetett, és megérdemelten kapta meg az Oscar- és Golden Globe-jelöléseket, valamint a csillagot a hollywoodi Hírességek Csarnokában.

Édesanyja nagy hatással volt rá, és szenvedélyes táncos lett. A golyó iránti szeretete túlmutatott, mégis kritikát és ítélkezést hozott neki a kortársai részéről. Hamarosan még filmsztárként is sikereket ért el.

A J. Grey által játszott Babyvel közös figyelemre méltó táncos mutatványai bekerültek a filmtörténelembe, és klasszikussá váltak. Ami a magánéletét illeti, legnagyobb szerelme Lisa Niemi volt. Szerelmi történetük hihetetlen volt, mégsem volt olyan zökkenőmentes, mint amilyennek látszik. A nő elvetélt, és a párnak nem lehetett közös gyereke.

A férfi 2009-ben hunyt el hasnyálmirigyrákban, 40 millió dolláros örökséget hagyva rá. Néhány év özvegyi élet után új szerelemre talált, de még mindig dédelgeti a néhai férjével közös emlékeket.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO