„Talált egy milliárdost és elfelejtette a néhai férjét!” Ez történt az amerikai sztár, Patrick Swayze özvegyével

A 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣ címen búcsúzott tőle a világ! 😭🙏 A legendás színész elhunyt, magára hagyva feleségét! 💔😢 Teltek az évek, Lisa pedig megőrizte angyali szépségét! 😍 Új szerelemre talált és újra férjhez ment! 😍🫠 Nézd meg ebben a cikkben, hogy néz ki ma! 👇


Nők milliói voltak őrülten szerelmesek a neves, elismert és hihetetlenül tehetséges amerikai színészbe, táncosba és énekes-dalszerzőbe, P. Swayze-be. A legendás sztár szíve azonban egyetlen nőé volt, aki még utolsó pillanataiban is mellette maradt.

Sajnos az ikonikus sztár 58 éves korában rákban hunyt el, az egész világot könnyek és gyász hagyva maga után. A pár szerelmi története a Ghost című film forgatásán bontakozott ki. Még 34 év házasság után is megőrizték a romantikát és a szenvedélyt.

Swayze a 20-as éveiben járt, amikor először keresztezte az útját Lisával az 1970-es évek végén. Akkoriban a lány még 15 éves volt, és egy balettiskolába iratkozott be. Később bevallotta, hogy Lisa iránta tanúsított közönye volt az, ami elrabolta a szívét. 1975-ben házasodtak össze, életük mégis tele volt kihívásokkal és nehézségekkel.

Tragikus módon elvesztettek egy gyermeket, ami örökre nyomot hagyott mindkettőjükben. Ezt követte Patrick apjának és nővérének halála. Később rákot diagnosztizáltak nála, ami végül véget vetett az életének. Sok éven át úgy gondolta, hogy egy másik férfival való randevú árulásnak számítana.

Most, 65 évesen boldog házasságban él a milliárdos Albert DePriscóval. A nő és az amerikai ékszerész közös házban élnek Floridában. Mondhatni, Lisa ennyi év után is megőrizte báját és vonzerejét.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO