„Rohadt fogakkal, félig kopaszon” Így változtatták meg az évek Pierce Brosnan ír színészt

A nők akkoriban fülig szerelmesek voltak James Bondba, de ma már bátorság kell ahhoz, hogy ránézzenek! 💘➡️💔 Az idő nem kímélte minden idők egyik legdögösebb színészét, és a feltűnően öregedő külseje nagy csalódás volt! 😬😱 Tartsd vissza a lélegzeted, mielőtt meglátod a ráncait, fekete fogait és őszülő haját ebben a cikkben! 👇

Április 23-án történt, hogy a kamerák meglehetősen szokatlan öltözékben kapták lencsevégre a neves és sikeres színészt. Éppen a hamarosan megjelenő Giant című sportdrámához forgatott, és Brenden Ingle-t, az ökölvívó Prince Naseem Hamed edzőjét fogja alakítani. A filmsztárt, akit leginkább James Bond megformálásáról emlékeznek, tréningdzsekiben és fekete nadrágban látták.

A világszerte sokak által várt közelgő film mellett nagy figyelmet kapott Brosnan jelentősen megöregedett külseje, amely sok kívánnivalót hagyott maga után. A haja teljesen megőszült, ráncok borították az egész arcát, és a fogai sem voltak a legjobb állapotban.

„A legenda vége!”, „Milyen gyorsan múlik az idő!”, „James Bond már nem a régi!”, „Hogy lehet ezt nem látni?”, „Mára elég volt az internetből”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO