„Mit talált benne James Bond?” Íme Pierce Brosnan és Keely Smith hihetetlen története.

A rajongók azt tanácsolták Brosnannak, hogy keressen egy szebb nőt a fotók után! 😬🙄 A 2️⃣0️⃣0️⃣1️⃣ oldalon volt, hogy összeházasodtak két gyermeket üdvözölve! 😯🥰 Milliók voltak akkoriban fülig szerelmesek Bondba, akinek legnagyobb szerelme nem más lett, mint ő! 🤫💘 Nem fogod abbahagyni a csodálatot, ha megnézed az archív fotóit ebben a cikkben! 👇

Ők a legkitartóbb és leghosszabb ideig tartó showbiznisz párok közé tartoznak, akik az 1990-es években keresztezték egymás útját, 2001-ben házasodtak össze. A fordulatokkal teli évtizedes házasélet ellenére nem tervezik a szakítást, és szerelmük évről évre egyre nagyobb és mélyebb lesz.

A nézők milliói James Bond szerepéért emlékeznek rá, ami új szintre emelte cseppet sem szürke karrierjét. Évek óta ő az ideális sármőr a képernyőn és a legkívánatosabb férfi a bolygónkon. Akik férjnek álmodták őt, felháborodtak, amikor rájöttek, hogy a szíve egyetlen nőé.

Ez a szerencsés Keely Smith lett, aki újságíró, író, valamint tévés műsorvezető. Már 25 éve, hogy ő Brosnan szívének tulajdonosa. Társakból és közeli barátokból szerelmesek lettek, akik házasságuk alatt két fiút köszöntöttek.

Azonban az, ahogyan mostanában kinéz, hagy némi kívánnivalót maga után. Az évek során meghízott, és gyakran okoz felhajtást. Sokan azon tűnődnek, hogy mit talált meg benne a neves színész. Pedig, ha valaki megnézi az archív fotóit, rögtön kiderül, miért bolondul érte még mindig.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO