„Bajusszal, bő ruhában!” Jennifer Lopez lányának átalakulása mindenkinek felhúzza a szemöldökét

Kéri, hogy a lányát „ők”, ne „ő” legyen a neve, és megerősíti a pletykákat! 😳🤫 Lopez még a szemét sem tudja felemelni szégyenszemre mellette! 🫣😓 Az egykor angyali szépségű lányból mára tombolós kislány lett! 😬🤯 Emme úgy döntött, hogy megváltoztatja a nevét és a nemét! 🤐 További részletekért – lásd a cikket! 👇

A pletykák szerint Jennifer Lopez lánya, akit a sztár egy ikerfiúval együtt köszöntött még 2008-ban, azt tervezi, hogy más utat választ az életben. Az ikreket akkori férjével, M. Anthonyval együtt fogadta. Emme az utóbbi időben feltűnően átalakult, és gyökeresen megváltoztatta az imidzsét.

A sztár arra kéri a közönséget, hogy az örökösnőt „ők”, ne „ő” -nek szólítsa, és ezzel mindenki szemöldökét felvonja. A lány a bő ruhákat részesíti előnyben, és inkább egy fiúra hasonlít. Elég egyértelmű volt, hogy Lopez feldúlt, és úgy tűnt, zavarban van nem szokványos lánya mellett.

Míg édesanyja nőiessége, éteri bája és kisugárzása senkit sem hagyott hidegen, addig a lány külseje hagyott kívánnivalót maga után. A lány még enyhe bajusszal és kusza göndör hajjal is megjelent.

„A világ a feje tetejére állt”, „Úgy tűnik, Jolie lánya nyomdokaiba lépett. Azt hiszem, mindkettőjüknek pszichológusra van szüksége!”, „Várj egy kicsit! Igazi szépség lesz belőle”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO