Anyám génjei azt mondták: „Viszlát!” Vitát kavar, hogy néz ki Elizabeth Taylor lánya

Akkoriban a 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s ő volt a női szépség megtestesítője, akibe milliók voltak szerelmesek! 🫠💘 A 2️⃣0️⃣1️⃣1️⃣ volt az, amikor a világ búcsút vett az ikonikus színésznőtől! 💔😓 Évek teltek el, de a világ még mindig az irreális szépségéről beszél! 👏 De a génjei nem működtek! 🫤😬 Tartsd vissza a lélegzeted, mielőtt meglátod a lányát ebben a cikkben! 👇

Kétségtelen, hogy E. Taylor a legikonikusabb, legkívánatosabb és legelismertebb színésznők közé tartozott, akire leginkább a „Kleopátra”, „A V. I. P.-ek”, „Ezek a régi testvérek” stb. szerepei miatt emlékeznek. Tagadhatatlan, hogy igazi szépség volt, angyali vonásokkal. Rendkívüli megjelenése a kor legkeresettebb és legkeresettebb sztárjai közé sorolta.

2011-ben hunyt el szívroham következtében, könnyeket és gyászt hagyva maga után a világban. Sokan kíváncsiak voltak arra, hogy vajon hogyan néznek ki az utódai. Világhírű édesanyjával ellentétben, aki többször is férjhez ment, lánya, Lisa csak egyszer házasodott, és két fiút nevel.

Miközben milliók fényes és csillogó jövőt jósoltak lányának, ő nem mutatott érdeklődést a showbiznisz iránt, és inkább csendes, a reflektorfénytől távoli életet választott. Mindenki nagy meglepetésére a lány a szenvedélyének élt, és szobrász lett.

Mondanom sem kell, hogy az emberek soha nem hagyják abba Lisát és ikonikus édesanyját összehasonlítani, aki örök nyomot hagyott a szakmában, és akinek a nevét soha nem fogják elfelejteni. Néhányan még hitetlenkednek is, és kétségek merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy Lisa Taylor biológiai lánya lenne.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO