„Cellulitisz a combokon, nagymama bikiniben!” Julia Roberts új nyaralási fotói címlapokra kerültek

„Megfogta a bikinialsóját a nagyitól?” 💬Emlékezhetsz rá, mint Rachelre a Jóbarátok sorozatból, akibe akkoriban mindenki bele volt zúgva! 🎬🤩 3️⃣0️⃣ év telt el a megjelenése óta és most a színésznő sem a régi! 😬😱 Kíváncsi lesifotósok megörökítették bikinis testét és ezzel nagy felhajtást keltettek! 😤🤯 A botrányos fotókért – nézd meg a cikket! 👇

1990-ben volt ez a legendás film, ami J. Roberts és R. Gere főszereplésével díszítette a képernyőket. Az ikonikus hollywoodi színésznő játszotta Vivient, és nehéz elhinni, hogy több mint 3 évtized telt el a bemutató óta. Magától értetődik, hogy egyikünk sem lesz fiatalabb, és mindannyiunknak toleránsnak kell lennünk mások külsejét illetően.

Nemrégiben a fotósok egy régimódi színes bikiniben örökítették meg, és hatalmas port kavart a netezők körében. Nagy figyelmet szenteltek a „hibáinak”, vagyis a korral járó változásoknak, amelyeken átesett. A combjain narancsbőr látszott, és jelentősen gömbölydednek tűnt.

„Csalódni nem volt a terveim között!”, „Mára elég volt az internetből”, „A Pretty Woman már nem ugyanaz”, „Hadd ne lássam ezt!”, „Ha öregedés, akkor csak így!”, „Micsoda ízléstelenség!”. Mintha valakinek a nagymamája fürdőruhájában lenne”, „Keressetek neki egy stylistot!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO