„Adele megint meghízott?”: Adele szűk ruhában való megjelenése egy szólókoncerten kérdéseket vetett fel

Adele szűk ruhája egyértelművé tette, hogy ismét meghízott

Mondanunk sem kell, hogy az ikonikus és általánosan elismert énekesnő, Adele sosem szűnik meg gyönyörködtetni közönségét bájával, nőiességével és egyediségével. Míg ezúttal a közelmúltban egy szűk ruhadarabban való megjelenése vetett fel kérdéseket a neten. Ruhája egyértelműen kiemelte alakját, egyértelművé téve, hogy felszedett néhány pluszkilót.

Közel három évvel ezelőtt válságba került a zseniális előadóművész karrierje. Átmenetileg elhagyta a színpadot, majd szünetet tartott a karrierjében, mert tragikusan elvált örökös apjától, Simon Koenckitől.

Ennek hatására a legendás nő radikálisan változtatni kezdett a külsején, és ha hiszed, ha nem, alig egy év alatt a felismerhetetlenségig átalakult. Pufók nőből sikerült lenyűgöző és miniatűr hölggyé válnia, nem veszítve el báját és egyediségét.

Volt idő, amikor Adele rajongói még aggódtak is az előadó extrém és egészségtelen soványsága miatt.

Míg nemrég, egy Las Vegasban tartott szólókoncertjén való fellépése során teljesen egyértelművé vált, hogy az énekesnő ismét meghízott, és már nem „bőr a képen”. Adele látványosan egy fekete, dekoltázsos bársonyruhában jelent meg.

Egyesek panaszkodni kezdtek, hogy az énekesnő éppen azon van, hogy újra felszedje a leadott kilókat, míg mások azt állították, hogy valójában a szokatlan öv miatt nézett ki kövéren.

„Megint pluszkilókat szed fel”, „Kim, irigyeld csendben”, „Semmi sem ronthatja el a szépségét”, „Nem értem, hogy vajon meghízott-e, vagy a ruha az, ami optikailag pluszkilókat ad hozzá”, „Lenyűgöző, de egy kérdés: miért hatalmas a csípője?”.

Mint az ikonikus énekesnő megemlítette, valójában a zúzós diétáknak, a rendszeres testmozgásnak és az edzésnek köszönheti, hogy mesterséges beavatkozások nélkül sikerült lefogynia.

Tényleg úgy gondolod, hogy felszedett néhány kilót?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO