„Lady Di másik oldala!” Nézzünk be a hercegnő életébe archív fotóin keresztül

Ezeket a ritka fotókat éveken át személyes archívumban őrizték, és itt az ideje, hogy végre felfedjük őket! 😮🧐 Diana hercegnő a történelem egyik legtöbbet fotózott embere volt! 😍📷 Fogadjunk, hogy egyikőtök sem látta még ezeket az exkluzív pillanatképeket! 😉 Nézd meg őket ebben a cikkben! 👇

Diana hercegnő szeretetteljes és együttérző természete, példátlan nagylelkűsége és kedvessége a királyi család egyik legkedveltebb tagjaként emelte ki a történelemben. Boldogtalan családi élete és csendes csatározásai nem tették tönkre finom természetét.

Amikor megkérdezték tőle, hogy az ország királynőjének látja-e magát, Lady Di egy pillanatig sem gondolkodva azt válaszolta, hogy az emberek szívének királynője szeretne lenni. Senki sem tagadja, hogy gyökeresen átalakította Nagy-Britanniát és a monarchiát.

Eljegyzése, majd a herceggel kötött házassága nagy közérdeklődést váltott ki, és a királyi pár soha nem szűnt meg a figyelem középpontjában lenni. Voltak botrányok, és végül a család felbomlott, miután a herceg nyilvánosan bejelentette szerelmi viszonyát.

Nem sokkal a válás után Diana hercegnő halálos autóbalesetet szenvedett, amely kioltotta az életét, és az egész országot sírva és gyászban hagyta. Az emberek a palotát kezdték hibáztatni, amiért hagyta, hogy igazságtalansággal szembesüljön a Károlyval kötött házassága alatt.

Gyönyörű tiarája külön figyelmet érdemel. A néhai hercegnő megemlítette, hogy fájt tőle a feje, és szó szerint elviselhetetlen volt egész nap viselni. Az eljegyzési gyűrűje is valami elképesztő volt.

Kevesen tudják, hogy a pár valójában távoli unokatestvérek voltak, akik a Tudor-dinasztia VII. Henrikjétől származtak.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO