„A plasztikai sebészének börtönben lenne a helye!” Világítsuk meg Melanie Griffith plasztikai műtéti katasztrófáját!

Banderas, ne merészeld megnézni ezeket a képeket! Melanie Griffithet egy sor szépségápolási beavatkozás után szúrták ki, és ezzel nagy port kavart a rajongók körében! 🧐🤯 Ez nem a gyenge szívűeknek való! 🫣🚫 Nézd meg ebben a cikkben, mekkora a különbség a közösségi média és a valóság között! 👇

Az egyik legnevesebb és legünnepeltebb amerikai filmsztár Melanie Griffith, aki az 1988-as Sétáló lány című filmben nyújtott szerepével vált híressé. Aki nem tudná, ő a népszerű Dakota Johnson édesanyja és Antonio Banderas volt felesége is.

Nem titok, hogy Griffith az örök fiatalság érdekében kozmetikai beavatkozások sorozatán esett át, ami végül igazi katasztrófához vezetett.

Kíváncsi paparazzók ma nyilvánosan filmezték a színésznőt, és ahogy kinézett, hatalmas felhajtást okozott a rajongók körében. Néhányan még felismerni is nehezen ismerték fel a filmsztárt, és összetévesztették egy tipikus sebészeti áldozattal. Sok rajongója nagyon csalódott volt, és nem akartak hinni a saját szemüknek.

„Mi baja van az arcának?”, „Új szemek kellenek, amelyek még nem látták ezt”, „A feje tetejére állt a világ”, „Mit csinált magával?”, „Fogadjuk el végre az öregedést!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO