„Ki lopta el Lundgren szívét?” Heves viták tárgya lett, hogy hogyan néz ki az amerikai színész felesége

Dolph Lundgren megmutatta fiatal feleségét, és mindenki összetévesztette az unokájával! 🧐😮A 6️⃣5️⃣ éves amerikai színész, ha hiszed, ha nem, egy 2️⃣7️⃣ éves lányt vett feleségül! 😱😬 Minden férfi irigyli őt, és ennek valójában oka van! 🤤❤️‍🔥What találta meg benne ez a fiatal szépség? 🤔 Nézd meg a fotóit ebben a cikkben! 👇

Az egyik legismertebb, legsikeresebb és legelismertebb amerikai színész vitathatatlanul Dolph Lundgren. Hihetetlen karriercsúcsokat és általános elismerést ért el nagy tehetségének, kemény munkájának és karizmájának köszönhetően, örök nyomot hagyva a filmiparban.

Lundgren magánélete is érdeklődést vált ki rajongóinak millióiból. Érdekesség, hogy a színész egy jóval fiatalabb lányban, a 27 éves Emmában találta meg a szerelmet. A pár 2020-ban eljegyezte egymást, és nemrég hivatalosan is családot alapítottak. Az ikonikus filmsztár nem győzi állítani, hogy Emmával megtalálta az igazi boldogságot.

Az, hogy a lány nagyjából 40 évvel fiatalabb nála, nagy port kavar. Míg a színész támogatói örülnek, hogy boldognak látják, addig a többiek „nevetségesnek”, sőt „elfogadhatatlannak” tartják, hogy egy 65 éves férfi egy 27 éves lányt vesz feleségül. Emma egyébként fitneszedző.

„Mit talált benne?”, „Unokának is jól állna neki”, „A pénzért van itt, és senki nem tudja bebizonyítani nekem az ellenkezőjét”, „Irigyeljük csendben!”, „Lundgren nem néz ki 65-nek!”. Még mindig álomfizikuma van!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO