„Jolie mellett egy senki!” Brad Pittnek új párja van az életében, aki meglepte a rajongóit

„És ezért a rút kiskacsáért otthagyta Jolie-t!” 😥 Tényleg nem érthető, hogy Pitt hogyan tudott beleszeretni ebbe a csúnya arcú lányba 😬🥴 Elképzelni sem lehet, hogy mennyire nem vonzó, lásd a cikkben ⬇️⬇️⬇️

Mindenféle különböző dolgok történnek a hírességek életében, amik meglepik a világot. A híres színész Brad Pitt a jelek szerint megtalálta a boldogságot, miután sok probléma és nehézség volt a magánéletében Angelina Jolie-val. Most a színész fiatalosan néz ki. Egyesek biztosak benne, hogy azért boldog, mert új barátnője van, Ines de Ramon.

Először 2022 októberében vált világossá új kapcsolata. Nyilvánvaló, hogy a pár nagyon boldognak érzi magát, ami örömmel tölti el a színész rajongóit. Nem tagadhatjuk, hogy Pitt sokat változott új kapcsolata után, és sokkal jobban néz ki.

Hűséges rajongói azt állítják, hogy most már erős férfinak tűnik. „Csodálatos férfi”, „Milyen jóképű férfi minden korban”, „Boldognak tűnik utána” – írták a rajongók.

A rajongók örültek, hogy a színész végre nyugodt és boldog lett. Ennek ellenére voltak kritikusok, akik szerint a színész új kedvese idősebbnek tűnik nála. Szeretnénk elmondani, hogy komolyan kommunikálnak, és a lesifotósok már többször is kiszúrták őket együtt.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO