„Itt az ideje, hogy abbahagyd a mini viselését!” Heves viták tárgya lett Sharon Stone közelmúltbeli outingje

A rajongók azt tanácsolták Stone-nak, hogy ne hordjon többé rövidnadrágot a legutóbbi megjelenése után! 😬🤢 Az „Alapösztön” sztárja ismét „megfeledkezett” a koráról, és csupasz lábakkal jelent meg! 🤤❤️‍🔥”Ki fogja őt emlékeztetni a korára?”, „Micsoda szemétláda!” és egyéb kommentek érték a színésznőt! 💬 Készüljetek fel, hogy ebben a cikkben láthatjátok a sokat emlegetett fotókat! 👇

A hollywoodi sztár pótolhatatlan szerepét, jelentős hozzájárulását és hihetetlen magasságait aligha lehet túlbecsülni. Stone örök nyomot hagyott a filmiparban olyan nagyszerű filmekben nyújtott ikonikus szerepével, mint az „Alapösztön”, a „Casino”, a „Múzsa” stb.

Évtizedeken át a legvonzóbb és legkarizmatikusabb színésznők között tartották számon, akinek nem volt párja az amerikai moziban. Mégis, évek teltek el, és úgy gondolják, hogy az ő ideje lejárt. Meglepő módon az ikonikus sztár már 65 éves, és az, hogy ma hogy néz ki, senkit sem hagy hidegen.

Ennek ellenére úgy tűnik, Stone egyáltalán nem törődik a korával, és még mindig a meglehetősen merész és feltárulkozó ruhákat részesíti előnyben. Vegyük egyik legutóbbi kiruccanását, amikor is mini rövidnadrágban mert megjelenni, nem törődve kerekded térdeivel, narancsbőrével és bőrpigmentációjával.

„Ezt jelenti a borként való öregedés!”, „Hadd élje az életét! Semmi közöd hozzá, hogy mit visel!”, „A kor csak egy szám számára!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO