„Ugyanolyan magas, mint a 12 éves lánya!” Exkluzív felvételek Peter Dinklage gyönyörű családjáról

Ha nézted a Trónok harca sorozatot, valószínűleg emlékszel Tyrionra! 🤔🧐 Mindenki nevetett a törpeségén, nem is sejtve, hogy híres színész lesz belőle! 😮👏 Nézd meg ebben a cikkben, hogy néz ki Peter Dinklage családja! 👇👇👇

Dinklage emberek millióinak hitetlenkedése és kemény kritikája ellenére az egyik legnagyobb és legelismertebb színész lett. Dinklage karrierje mellett gondoskodó és odaadó férj, apa és családapa is.

Peter megtalálta a családi boldogságot Erica Schmidt színházigazgatóval, aki jóval magasabb, mint a férje. Nemrég fotóriporterek kapták lencsevégre a Trónok harca legendás sztárját a családjával, és megrohamozták a hálózatot.

Függetlenül attól, hogy a különleges férfi törpe, Erica két imádnivaló gyermekkel ajándékozta meg, a nagyobbik már a 12. születésnapját ünnepelte. Ahogy az emberek meglátták a gyönyörű és harmonikus családot, bókokkal elhalmozva kívántak nekik minden jót.

„Isten óvja meg ezt a családot!”, „Szerencsére a lány nem örökölte az apja különlegességét”, „A külső semmit sem ér, ha tiszta szeretet és megértés van”, „Nagyszerű apa és szerető férj”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO