„A pletykák igazak voltak!” Markle legutóbbi kiruccanása a gyermekkórházban heves viták tárgya lett

Markle-t kiszúrják a gyermekkórházban, és mindenki ugyanazt mondja! 🧐😮 A hercegné a kampánya során beteg gyerekeket látogatott meg, és mindenki tiszteletét és dicséretét kiérdemelte! 😍👏 Hirtelen megjelenése felháborodást keltett Middleton rajongói körében! 🤔🤯 Nézd meg a felvételeket ebben a cikkben! 👇


A hercegné gyermekkórházi kiruccanása senkit sem hagyott hidegen. Hirtelen hajlandósága, hogy kapcsolatba lépjen az ottani gyerekekkel, nagy dicséretet és tiszta csodálatot váltott ki Markle-ból. Rengeteg időt töltött ott, és mindenkire jó benyomást tett.


Meghan különleges meseórát tartott a kórház betegeinek és családjaiknak a csodálatos #MakeMarchMatter kampánya során, amely már a végéhez ért. Markle úgy tűnt, valóban érdekli a gyerekek tevékenysége, és ő maga is bekapcsolódott a folyamatba,


Sőt, még néhány regényt is felolvasott a gyerekeknek, többek között a „Láttam egy kisállatot”, a „Pete, a macska” és a „Rózsika a Reszkető” című regényeket. Segített nekik a számolás, a problémamegoldás és más hasznos tevékenységek elsajátításában. Mondani sem kell, hogy Markle kedves és nagylelkű tette mindenki tiszteletét kivívta.


Kivétel nélkül mindenkit mélyen megérintett a nagyszívűsége és elkötelezettsége. A gyerekek „angyalnak” nevezték, a felnőttek pedig őszintén értékelték odaadó és dicséretes munkáját.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO