„A modern és a hagyományos tökéletes kombinációja!” Íme az egyik leglélegzetelállítóbb átalakítás, amivel valaha is találkoztál.

A lányom osztálytársai kigúnyolták, amikor megmutatta a lakást, amiben lakott! Ezek után elhatároztam, hogy vissza akarják kapni a vágyaikat! Mint -éves egyedülálló anyuka, a felismerhetetlenségig átalakítottam a nyomorúságos lakásunkat és mindenki fejét elcsavarta! A végeredményt lásd ebben a cikkben!


A mai hősnők egy 50 éves nő és a középiskolában tanuló lánya lettek. A tandíj és az anyagi lehetőségek hiánya miatt a családnak nem volt más választása, mint egy ilyen nyomorúságos helyre költözni. Évek óta nem volt felújítva, ami sok kívánnivalót hagyott maga után.


Ezért nem sok időbe telt, mire elhatározták, hogy radikálisan átalakítják. A lakás alapterülete 80 négyzetméter volt, a felújítási munkálatok pedig meglehetősen nagy kihívásnak és bonyolultnak ígérkeztek. Az édesanyát azonban semmi sem tudta meggondolni.


A bejárati falakra különböző mintákkal ellátott angol tapétát választottak. A következő feladat a padlóra a díszes porceláncsempék lerakása volt. A bejárattól jobbra egy antik tükör, valamint egy nyitott tárolórendszer és vele szemben egy kis fapad található.


A nappali padlóburkolatául a motorizált faanyagot választották. Úgy döntöttek, hogy a falakat világos festékkel festik, ami vizuálisan nagyobbá teszi a teret. A bejárattól jobbra egy üvegvitrin található, ahol a tulajdonos üveg- és porcelángyűjteménye kapott helyet.

Középen egy luxus kanapé kapott helyet. Az ablak közelében egy étkezőcsoport áll.


Most a konyhán a sor, ahol a falakat világosszürkére festették, a padlóra pedig ugyanazokat a porcelánlapokat tették, mint az előszobában. A tulajdonos azt szerette volna, ha a mosogató az ablak közelébe kerül. A helyiségben egy miniatűr dohányzóasztal és két szék is helyet kapott.


A tulajdonos hálószobájában egy fülkét alakítottak ki, ahol az alvóhely kapott helyet. A szobában beépített szekrények találhatók kis polcokkal, valamint éjjeliszekrények. Az ablaktól balra egy szép öltözőasztal jelent meg.


Ami a lány szobáját illeti, itt egy öltözőt rendeztek be, amelyet nem homlokzatokkal, hanem textíliákkal borítottak. Minden szükséges attribútummal rendelkezik egy tipikus lány számára.


A fürdőszobát és a WC-t összevonták. A padlóhoz kőszerű csempéket, a falakhoz pedig szögletes bézs színű csempéket használtak. Itt egy mosógépet és egy háztartási részleget helyeztek el.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO