A nőnek elege lett a városi életből, beköltözött egy régi vidéki házba, és áloméletet teremtett magának.

Mindenkit megleptem, és egy pusztuló vidéki házat álomlakássá varázsoltam! 🏚️➡️🏡 Magam mögött hagytam a városi életet és mindent a nulláról kezdtem! 😮💪 Kezembe vettem a helyzetet és most a legszebb életet élem! 😍🫠 Még több – lásd a cikket! 👇

Egy nyomorúságos külsejű falusi ház hihetetlen átalakulása ma is címlapokra kerül a közösségi médiában. Mondhatnánk, hogy ez tökéletes példája annak, hogy a városi életből átváltunk a természet mélyén megbúvó vidéki életre.

A természet nyugalma, a civilizációtól való távolság és a csodálatos látnivalók összehasonlíthatatlanok, így nem más, mint egy dédelgetett álom itt lakni. Mai hősnőnk választása egy régi falusi házra esett, amelynek kezdeti állapota sok kívánnivalót hagy maga után.

A házat az új tulajdonosok igényei, stílusa és preferenciái szerint alakították át. A munka az alapokkal kezdődött: a vízvezeték- és fűtésrendszerrel. A fűtéshez modern kandallót és kályhát, valamint internetkapcsolattal ellátott elektromos konvektorokat használtak.

A helyiségek, amelyek állapota többé-kevésbé jó volt, nem estek át nagyobb változtatáson: egyszerűen lefestették őket. A legnagyobb problémák a tetővel és a padlással merültek fel. A tetőt teljesen kicserélték, de szerencsétlenségükre az aljzat érintetlen maradt. Gyorsan meggondolta magát, és a fémacél tetőt fára cserélték.

Az étkezőben egy tágas asztal és fekete székek voltak, amelyek még több pikantériát és bájt adtak az egész belső térnek. A konyha fekete-fehér színekben lett kialakítva. Elég tágasnak bizonyult, és ez lehetővé tette, hogy az összes készüléket beszereljék.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO