„Csak egy vak ember tudná megcsalni vele a feleségét!” Fény derül Schwarzenegger és Maria Shriver válására

Ez volt a 2️⃣0️⃣1️⃣1️⃣, hogy Schwarzenegger és Shriver szakítottak a 2️⃣5️⃣ éves házasságuk után! 💔🥺Tudod miért? 🤔A színész megcsalta feleségét egy házvezetőnővel! 🥱😠 Még azt is nyilvánosságra hozta, hogy bemutatta törvénytelen fiát! 😱 Készülj fel, hogy elborzadsz, ha ebben a cikkben meglátod, kivel csalta meg a feleségét! 👇

Bármilyen meglepőnek is tűnik, a legendás Schwarzenegger és Maria Shriver 25 éves házassága 2011-ben ért véget. Mégis csak 2021-ben véglegesítették végül a válásukat, amelynek oka az ikonikus színész és testépítő hűtlenségében rejlett.

A showbiznisz sztárja még azt is bejelentette, hogy megcsalta feleségét a házvezetőnőjükkel, aki rövid együttlétük eredményeként teherbe esett, megajándékozva őt egy fiúval. Maria nem tudta megbocsátani a tettét, és sietett beadni a válókeresetet. Ez úgy csapott le rá, mint egy éles kés.

Joseph, az örököse, látszólag legendás apja karrierjének nyomdokaiba lép, és szenvedélyesen rajong a testépítésért. Később a Terminátor sztárja elismerte, hogy a tette hiba volt, de nem akarta, hogy törvénytelen fia azt higgye, hogy nem kívánt gyermek.

A filmlegenda és sportoló még mindig segíti őket anyagilag, ami növeli a tiszteletünket felé. A közelmúltban azonban felháborodást keltettek a szeretőjéről, Mildredről készült paparazzi fotók. Mária rajongói azt állítják, hogy csak egy vak férfi tudná megcsalni vele a feleségét.

Te mit gondolsz erről? Bátran oszd meg a véleményed a hozzászólásokban!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO