„A melanomáról és a magányos életéről!” Ez történt Michele Mercier francia színésznővel

Még a 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s oldalon mindenki bele volt zúgva Michele Mercierbe, akire talán Angelique-ként emlékeztek! 😍💘 Az emberek a „szépség megtestesítőjének” nevezték, pedig már elteltek 6️⃣ évtizedek, úgyhogy tartsd vissza a lélegzeted, mielőtt megtudod, hogyan él és néz ki most ebben a cikkben! 👇

Az ikonikus színésznő még az 1960-as években Angelique szerepével díszítette a képernyőnket. A karakter gyorsan emberek millióit ejtette rabul, valamint Mercier karrierjét is egészen új szintre emelte. A történelmi románc valóban sikeres volt.

A film megjelenése óta körülbelül 6 évtized telt el, és az emberek kíváncsiak, hogy néz ki most.  Kitudódott, hogy az egykor ünnepelt és kiváló színésznő visszavonultan él Dél-Franciaországban, és szenved a magánytól.

Néhány évvel ezelőtt melanomát diagnosztizáltak nála, és kezelésben részesült. Bár már nem panaszkodik az egészségi állapotára, megbízható források szerint Mercier alig tud megélni, mivel nincs családja.

Korábban bevallotta, hogy nem akar férjet és gyerekeket, mivel több mint biztos benne, hogy van elég ideje. Most azonban már túl késő, és nem tehet mást, mint hogy beletörődik a sorsába.

„Az idő senkit sem kímél”, „A szívem csak úgy megrepedt”, „Jobb életet érdemelt volna!”, „Nincs jó hír…”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO