„Közösségi média vs. valóság!” Így változtatta meg a kor és az évek a „Desperate Housewives” sztárját

Ha Eva Longoriát „örök szépségnek” tartod, nézz be a kulisszák mögé, és gondold meg kétszer! 😬🥱 A valóság egy kicsit kiábrándító! 😧💔 Kamerák titokban örökítették meg a Született feleségek sztárját, akinek új botrányos fotóit ebben a cikkben láthatod! 👇

Eva Longoria a legkiemelkedőbb, legsikeresebb és legkívánatosabb színésznők közé tartozik, akire leginkább a „Született feleségek” című sorozatban nyújtott szerepéről emlékezhetünk. Az ikonikus filmsztár minden egyes megjelenése a vörös szőnyegen külön figyelmet érdemel, hiszen minden divatválasztása a legnagyobb elismerést kapja.

Azonban az, ahogyan Longoria a mindennapi életben megjelenik, sok kívánnivalót hagy maga után. Mondhatni, hogy ő maga is kétségbeesett háziasszony lett. Hétköznapi ruhatára és alkalmi stílusa nemcsak a báját veszi el, hanem ápolatlanságot és egyszerűséget is kölcsönöz az imidzsének.

Sokan megjegyzik, hogy a családi élet és az anyaság nem tett jót neki, és most messze nem a legjobb formáját hozza. Longoria 2016-ban ment hozzá J. Bastonhoz, a házastársak pedig 2 évvel később köszöntötték kisfiukat. Ezzel új fejezet kezdődött az életében.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO