„Kívül-belül gyönyörű” Anwar Hussain fotós hozzáférést biztosít az embereknek Lady Di stock fotóihoz

Akinek még mindig kétségei vannak afelől, hogy Diana hercegnő a világ egyik legkedvesebb embere volt, annak szól ez a cikk! 🤗❤️‍🩹 Lady Di a történelem egyik legtöbbet fényképezett embere is volt, és nem véletlenül! 😏🤌 Ő volt Anwar Hassain fotós múzsája, és ebben a cikkben megnézheted néhány visszatekintő fotóját! 👇

Anwar Hussain fotós és örökösei öröksége több mint 4 évtizedet ölelt fel. A legendás férfi a fiaira hagyományozta munkásságát. Ők már bizonyították nagy tehetségüket egy ritka stockfotókból rendezett kiállítással. A visszatekintő képek azonnal milliókat ragadtak meg, elnyerve tiszta csodálatukat.

Anwar nem egyszer bevallotta, hogy a legkedvesebb fotói között vannak a néhai hercegnőről készültek. Az már nem titok, hogy Spencer különösen szerette a gyerekeket, és teljes odaadással foglalkozott fiaival. Egyetlen gyermek mellett sem tudott közömbösen elmenni, különösen azok mellett, akik rászorultak.

Ez 1996-ban történt, amikor Pakisztánba utazott, és egy halálos beteg gyermeket tartott a karjában. A néhai hercegnő alig tudta visszafogni az érzelmeit. Sajnos a gyermek nem sokkal Lady Di látogatása után elhunyt. Nagylelkűsége és nagylelkűsége ellenére boldogtalan volt a magánéletében.

A szíve szó szerint megrepedt, amikor a herceg nyilvánosan bejelentette, hogy szerelmi viszonya van. Ezt követően felvette a „bosszúruháját”, és mindenkit szóhoz sem jutott.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO