„Nagy szőrös hasával, félkopasz!” Így változtatta meg a kor Leonardo DiCapriót

Még a 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣s volt a legkívánatosabb férfi Hollywoodban, akibe mindenki bele volt zúgva! ❤️‍🔥🤤 A „Ttanic” és a „Volt egyszer egy Hollywood” című filmekben nyújtott szerepei katapultálták őt a világhírnév felé! 🤩🎬 De az évek teltek, és most egy félkopasz, lógó pocakú férfit látunk helyette! 😬😱 Tartsd vissza a lélegzeted, mielőtt megnézed a legújabb fotóit ebben a cikkben! 👇

L. DiCapriót a világ nemcsak a „Titanic”, „A nagy Gatsby”, „Volt egyszer egy Hollywood” és más nagyszerű filmek főszereplőjeként ismeri, mint az egyik legkiemelkedőbb és legmagasabban álló színészt, hanem az egyik legvonzóbb férfiként is.

Akkoriban lányok milliói voltak őrülten szerelmesek Leóba, aki az „ideális férfinak” számított, akinek nem volt párja a szakmában. Úgy tűnik azonban, hogy a kor már megtette a hatását, és ő is felhagyott a szigorú kúrával, ami miatt elvesztette rugalmasságát és felismerhetetlenné vált.

A napokban az egykor dögös színészt nyaralás közben látták, és hogy hogyan nézett ki, az nagy port kavart a rajongói körében. Lógott a hasa, plusz kilókkal és a teljes rugalmasságának elvesztésével.

Akik korábban álmodoztak róla, most csalódottak, hogy az évek hogyan változtatták meg az egyik hollywoodi macsóját. Egyeseknek még azt is kétszer kellett ellenőrizniük, hogy valóban ő az-e vagy sem.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO