„Véletlen egybeesés? Nem hiszem!” Gavin Rossdale megerősíti a pletykákat és bemutatja új barátnőjét

Ez még a 2️⃣0️⃣0️⃣2️⃣ volt, amikor Stefani és Rossdale összeházasodtak, és üdvözölték a 3️⃣ gyerekeket! 😍🫠 A házasságuk azonban válással ért véget 2️⃣0️⃣1️⃣5️⃣ a rajongók könnyeit és bánatát hagyva! 💔😭 Az idő eltelt és a férfi új szerelmet talált! ⏳💌 Megmutatta barátnőjét és nagyon ismerősnek tűnik! 🧐 Közös fotóikért – nézd meg a cikket! 👇

2016-ban volt az, hogy véget ért a kapcsolatuk, ami szó szerint szóhoz sem jutott minden rajongójuk és támogatójuk. Emlékezetes, hogy házasságuk 14 évig tartott, és három imádnivaló gyermeket köszönthettek. Sokan kíváncsiak voltak a szerelmi életükre, és itt van minden, amit tudni lehet!

Egyesek szerint Rossdale-nek határozott ízlése van a nők terén, hiszen a lány, akit új barátnőjének választott, nagyon ismerősre emlékeztet. Az albán származású amerikai énekesnővel, Xoana X-szel ápol romantikus kapcsolatot. Rejtett paparazzók kapták lencsevégre az új párt, és mindenki felvonta a szemöldökét.

Az egész arról szól, hogy új kedvese hihetetlenül hasonlít Stefanira, és a 2000-es évekbeli Stefani pontos fénymásolata. Sok év telt el a válásuk óta, és még mindig pletykálnak róla. Az emberek úgy vélik, hogy a férfi a gyermekeik dadájával csalta meg feleségét.

Ami Gwent illeti, ő már több éve boldog házasságban él az énekes B. Sheltonnal.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO