„Lehetetlen nem beleszeretni!” Ilyen gyönyörű lett Bellucci és Cassel legidősebb lánya

Az emberek Bellucci lányát leendő szupermodellnek nevezik, és ennek valóban megvan az oka! 😮💘 Deva ismét elfelejtette, hogy ember és megmutatta mennyei szépségét! 🥹💘 Senki nem tud úgy ránézni erre a lányra, hogy ne legyen őrülten szerelmes belé! 🫠 A sztárgyerek legutóbbi fotózását ebben a cikkben találod! 👇

Amikor Bellucci és Cassel legidősebb lánya 14 éves volt, már akkor kiderült, hogy hamarosan még ikonikus édesanyját is felülmúlja, és szupermodell lesz belőle. Deva felnőtt és kipróbálta magát a modellkedésben. A fiatal lány a legmenőbb magazinok címlapján díszelgett, és az egyik legkeresettebb figurává vált.

Bár a kifutón nem gyakran szerepel, földöntúli bája és vonzereje a mindennapokban is megmutatkozik. Ha a legutóbbi fotózását vesszük, még mindig páratlanul gyönyörű volt, és lehetetlenné tette, hogy legalább egy pillanatra levegyük róla a szemünket.

Deva egy farmernadrágot, egy fekete szaténinget egy nyitott vállú, fekete szaténinget és egy ugyanilyen színű, stílusos kabátot részesített előnyben. Megigéző szemei, gyönyörű göndör haja és gondosan megválasztott ékszerei senki különös figyelmét nem kerülte el.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO