Egy svéd férfi azzal válaszolt mindazoknak, akik csodálkoznak, hogyan élhetnek az emberek ilyen apró lakásokban, hogy megmutatta a sajátját.

Hogyan élnek a svédek ilyen apró lakásokban? 🤔🧐 Ez a férfi megmutatta, mi van belülről az ő apró lakásában, és mindenkit meglepett! 🤭😮

2020-ban egy férfi úgy döntött, hogy nem sokkal a válás után egy városba költözik. A volt feleségét és a gyerekeit egy tágas külvárosi házban hagyva egy kompakt, stúdiószerű házat vásárolt, hitelt felvéve, abban a reményben, hogy később majd egy nagyot vehet.

Három-öt év alatt visszafizethetné a hitelt, és egy sokkal nagyobb lakásba költözhetne. Bármilyen meglepőnek is tűnik első látásra, rájött, hogy az előzőben nem volt semmi rossz, és valójában nincs is szüksége nagyobbra.

Mint állítja, itt minden megtalálható, ami az élethez szükséges – hálószoba, nappali, konyha és munkaterület. Semmi sem hiányzik.

Így alakította át az aprócska lakást! Nézd meg, és oszd meg a véleményed alább!

Van még egy TV-készülék, egy kényelmes munkaterület, valamint egy minibár Érdekes, hogy minden lépcsőházban van hely a dolgok tárolására.

 

Az étkező szintén aranyos kialakítású és hangulatosnak tűnik.

 

Külön polcok is vannak, ahol a kreatív tulajdonos a cipőit és ruháit tárolja.

Látható egy mikrohullámú sütő is. Első látásra az emberek nem számítottak arra, hogy ez a lakás ilyen stílusosnak tűnik, de az, ahogy belülről néz ki, felülmúlta mindenki várakozását.

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO