„Micsoda váratlan fordulat!” Kevin Costner megerősíti a hercegnőről szóló pletykát, és mindenki ugyanazt mondja

Végre megtöri a csendet és leleplezi az igazságot Lady Di-ról! 💥😲 A színész leleplezi a herceg vallomását, és ez az, amit mindannyian féltünk hallani! 🤐🤯 Tartsd vissza a lélegzeted, mielőtt állkapocs-ropogtató részleteket tudsz meg ebből a cikkből! 👇

Kevin Costner napjaink egyik legkiemelkedőbb és legmagasabban álló filmsztárja, akire leginkább a „Farkasokkal táncoló” és „A testőr” című filmekben nyújtott alakításai miatt emlékszünk, amelyek új szintre emelték karrierjét.

Aki nem tudná, a színész és a herceg néhány évvel ezelőtt találkoztak. Mint említi, egy pillanatig sem habozott, és később semmit sem bánt meg. Találkozásukról nem sok részletet tudni, és sok minden még mindig ismeretlen. Nemrég a filmsztár meglepő vallomást osztott meg a néhai hercegnőről.

A Yellowstone sztárja bevallotta, hogy a herceg azt kívánta, hogy beszéljen vele.

„Történetesen Angliában voltam, és kaptam egy üzenetet, hogy a herceg szívesen beszélgetne velem, és azt mondtam, hogy „Mi?”… aztán azt, hogy „Oké”. Találkoztunk ebben a szobában, és csak mi ketten voltunk. Odajött, és kezet fogtunk. Az első mondat a szájából az volt, hogy „Tudod, az anyámnak tetszettél”.

Összesen fél órát beszélgettek egymással. Bár nem volt hajlandó részletekbe bocsátkozni a találkozásukról, „édesnek” írja le a találkozásukat.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO