„A férfi megtalálta a szerelmet, a nő a pénzt!” Dolph Lundgren legújabb kiruccanása fiatal feleségével került a címlapokra

A 6️⃣6️⃣ éves színész tavaly feleségül vett egy 2️⃣7️⃣ éves lányt, és felrobbantotta a hálózatot! 💥 A 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ volt az, hogy a pár elkezdett randizni folyamatosan bírálták a nagy korkülönbségük miatt! 🤯🫣 Egy fiatal személyi edző volt az, aki elrabolta a svéd-amerikai színész szívét, a közös fotóikat pedig ebben a cikkben megnézheted! 👇

D. Lundgren mint neves színész és egykori karatebajnok jelentős hozzájárulását aligha lehet túlbecsülni. A világ olyan filmekből ismeri őt, mint a „Rocky IV”, „Masters of the Universe”, „The Expendables” stb. Mégis, az emberek folyamatosan kíváncsiak a magánéletére is, amely tele van hullámvölgyekkel.

Különösen az Emma Krokdal kötött házassága keltette fel az érdeklődést, és gyorsan viták tárgyává vált. Az a tény, hogy közel 40 év korkülönbség van köztük, az egyik legkevésbé szokványos és legtöbbet emlegetett párrá teszi őket a szakmában.

Románcuk 2019-ben kezdődött, és tavaly volt az a nap, amikor összeházasodtak. Az emberek folyamatosan azt állítják, hogy inkább apának és lányának tűnnek, nem pedig házastársaknak. A neves színész nem egyszer azt állította, hogy Emma sokkal érettebb a korához képest, és mindent megtalált benne. A Daily Mailnek hozzátette, hogy a lány „jó választás” számára.

A paparazzók gyakran kapják le őket a nyilvánosság előtt, a pár mégis ritkán mutat melegséget és szeretetet egymás felé. Egyesek még azt a véleményt is képviselik, hogy a házasságuk csak egy PR-fogás, amivel a férfi a reflektorfénybe kerül. Nemrégiben együtt látták őket, miközben az edzőteremből hazatérve.

A rajongók remélik, hogy őszinte érzelmek vannak közöttük, mégis sokan továbbra is azt állítják, hogy a fiatal lány jó pénzforrást talált, és nincs köztük kölcsönös szerelem.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO